Uusimmat kuvat

Vaniljajuustokakku
Suklaavadelmamoussekakku
Suklaavadelmamoussekakku
Suklaavadelmamoussekakku
Suklaavadelmamoussekakku
suklaavadelmamoussekakku
Suklaavadelmamoussekakku
Suklaakakku marjoilla koristeltuna
Vaniljamustikkajuustokakku
Vaniljamustikkajuustokakku
Pätkissuklaakakku
Kahvijuustokakku

Hae sivuilta

STAR WARS TEEMA SYNTTÄRIT

Kakun täytteenä on ihanaa raikasta punaherukkamoussea ja kinuskia. raikas yhdistelmä. Pinta mustaa marsipaania ja kuviot / kirjaimet keltaisesta marsipaanista. yoda on muotoiltu vihreästä Dr.oetkerin marsipaanista ja valomiekka pysyy pystyssä pitkän coctailtikun avulla. Yodan vaate valkoisesta marsipaanista ja silmät yms mustasta marsipaanista. Kakun ohje "kakut ja muut leivonnaiset" osiossa (pääsivun kautta)

Toinen kakku oli vadelmamousse- ja valkosuklaamoussekakku, kermapursottein ja syötävällä star Wars kakkukuvalla. Lapsen nimikirjaimet kynttilöinä, niitä myyvät monet kaupat, nämä ostin Tarjoustalosta (Helsingin Itäkeskuksesta) . Pöydällä oleva musta liina on kertakäyttöliina Tiimarista ja tähdet on tehty pahvista leikkaamalla (kultaisesta pahvista. Keltainenkin käy!). Kakun ohje "kakut ja muut leivonnaiset" -osiossa (pääsivun kautta).

Yoda-muffinit. Yodat on syötäviä muffinikuvia (kuten syötävät kakkukuvat) joita tilasin Leipurin putiikista netistä. tein ihania meheviä suklaamuffineita (ohje löytyy "kakut ja makeat leivonnaiset" -osiosta) ja leikkasin muffinien "huiput" pois. Laitoin vähän kermavaahtoa pinnalle ja läiskäsin siihen Yodan kuvan.

Lapsille suolaisina paloina oli helppoja kaikkien pitämiä voileipiä. Paahtoleivät leikattu tähdenmuotoisen piparkakkumuotin avulla niin että myös juusto on jo ollut leivän päällä leikatessa. Helppoja ja nopeita. Tehty kahdella eri kokoisella tähtimuotilla. Taustalla on myös tähden muotoisia suolakeksejä. Niitä ostin Citymarketista. Se oli jokin suolakeksilajitelma jossa oli mukana myös muunlaisia suolakeksejä mutta minä valitsin tähän tarjolle vain nuo tähden muotoiset.

Kuvassa on vasemmalta katstottuna Starw wars kakku syötävällä kakkukuvalla, sitten on tähtileipiä, tähtisuolakeksejä, porkkanaa ja kurkkua tähden muotoisina, kakun vieressä on lihapullia (oli meteoriitteja), nakkeja (olivat raketteja), on kurkun ja porkkanan tähtimuotin "vastakappaleita" eli niitä reikäosia, olivat hauskoja nekin! sitten on kaupan valmiita "keksinautti"-avaruuskeksejä (niitä myyvät s-ryhmän kaupat), on vesimelonitähtiä ja taustalla näkyvät vielä sekä suolatikut että pitkät leipätikut, crissinit joita saa kauppojen leipä/keksihyllyiltä. Oikeassa laidassa on monenlaista karkkia eli ruskeat on ns. avaruusaluskarkkeja irtomyynnistä, sen yllä on keltaisia ja punaisia tähtikarkkeja (irtomyynnistä), on mustia pääkallokarkkeja (Dart Vader päät), on pieniä eri värisiä kuulakarkkeja ("ammuksia") ja vielä viimeisenä punaisia ja vihreitä valomiekkakarkkeja. Taustalla Star Wars dvd.t koristeina.

Kakussa on noin 40 sekuntia palava "ilotulite" joka oli lapsista hauska. Pidä lapset etäällä siitä, samoin muu syttyvä materiaali vähintään 10-20 sentin päässä tulitteesta. Löysin tämän jonkin kaupan "kakkukynttilähyllyltä", veikkaan että oli ihan herttoniemen s-marketista.

Yoda kakku ja taustalla tähtijuomat. vihreää Mehukattia ja mustaa coca colaa. Juomia koristavat Carambola-hdelmäviipaleet jotka ovat luonnostaan tähden muotoisia.

Tälle salaatille ei ole ohjetta sivuillani. Mutta tähän on vain laitettu perusvihersalaatin päälle Carambola-nimisen hedelmän viipaleita, niistähän tulee luuonnostaa täysin tähden muotoisia. Ja sitten on pienellä piparkakku-tähtimuotilla muotoiltu keltaisesta paprikasta pienempiä tähtiä. Hauskan näköistä!

Jauhelihamuffinit maistuvat niin lapsille kuin aikuisillekin. Ohje löytyy sivuiltani kohdasta "suolaiset piirakat, leivät..."

Jauhelihamuffinit keltaisissa paperivuoissa ja keltaisesta paprikasta olevat tähtikuviot koristeina.

Kuvateksti

Oikealla tähtisuolakeksit. Porkkana- ja kurkkutähdet. Punaiset vesimelonitähdet. Nakit raketteina. Kurkku- ja porkkanamuoteista jäi hauskat "vastakappaleet" (vasemmalla alhaalla).

Coca colaa ja vihreää päärynämehua (mehukatti). Carambola tähtihedelmästä saa kivat koristeet laseihin, karahveihin, kannuihin, salaattiin, kakun reunalle jne. jne.