Uusimmat kuvat

Vaniljajuustokakku
Suklaavadelmamoussekakku
Suklaavadelmamoussekakku
Suklaavadelmamoussekakku
Suklaavadelmamoussekakku
suklaavadelmamoussekakku
Suklaavadelmamoussekakku
Suklaakakku marjoilla koristeltuna
Vaniljamustikkajuustokakku
Vaniljamustikkajuustokakku
Pätkissuklaakakku
Kahvijuustokakku

Hae sivuilta

ANGRY BIRDS TEEMA

Koska mitään valmiita tuotteita ei silloin ollut kun meillä oli Angry birds teemasynttärit, niin kaikki piti keksiä itse

Angry birds kakkuja on helppo tehdä erivärisistä marsipaaneista

Oksista tehtiin linnunpesä. Poikani 5 v pikkukätösillään teki ja minä neuvoin. Siihen sitten karkkimunia, aika aidon näköisiä. Hauskan näköinen rekvisiitta pöydässä! Rakensimme vohveleista ja fazupaloista torneja ja laitoimme Angry birds pelilaudan muoviset Angry birdsit koristeiksi. Linnut ja possut olisi voinut tehdä myös marsipaanista mutta meillä oli niin paljon tekemistä ettei viitsitty.

Seisovan pöydän Angry kattaus. Ilmapalloja sai silloinkin jo, sekä limuja. Muut kaikki piti keksiä itse. Nykyään AB tuotteita on jo vaikka mitä!

Yksi ystäväni laittoi kerran kuvan mulle että joku oli tehnyt melonista tällaisen. Minunhan piti heti kokeilla. Melonisalaatti tarjolla meloninkuoresta, teeman mukaisesti koristellen.

Meillä on aina kaksi kakkua kun toinen syödään päivällä lasten kemuissa ja toinen illalla kummijuhlissa

Tällaisia coctailtikkuja askartelimme itse eli kaksi Angry kuvaa leikattu lahjappaperista ja väiin sitten liimalla coctailtikku. Muista antaa kuivua huolella eli tee jo hyvissä ajoin ennakkoon.

Kekseihin tehtiin lasten kanssa Angry birds kuvia marsipaanista. Lähinnä 10 v tyttöni teki nämä!

Rakensimme vohveleista ja fazupaloista torneja ja laitoimme Angry birds pelilaudan muoviset Angry birdsit koristeiksi. Linnut ja possut olisi voinut tehdä myös marsipaanista mutta meillä oli niin paljon tekemistä ettei viitsitty.

Lasten pöytä valmiina. Silloin ei saanut Angry astioita tai servettejä joten laitoimme vain värikkäitä asioita. Sopi hyvin sekin! Ja servetteihin teippasimme Angrybirds kuvia. Kaiteilla koristeena oli Angry Birds pehmoleluja, joita lainasimme naapureista ja ystäviltä läheltä...

Pyöreäksi leikattuja leipiä ja päälle juustoa tai makkaraa sekä silmät mozzarellasta ja tummista rypäleistä. Tummaa rypälettä ovat kulmakarvatkin.

Lapsille maistuivat tomaatit ja kurkut erityisen hyvin kun ne tarjoili näin!

Kurkku-Kunkku ja silminä dippikastikkeet (kermaviiliä)

Silloin oli olemassa kahta limua, niitä ostimme. Karkkiautomaatin teimme itse vanhasta automaatista, jälleen leikkaa-liimaa-kuva menetelmällä. Etualalla on myös xylitolpastilleja, siihenkin liimasimme Angry Birdsin kuvan.