Uusimmat kuvat

Vaniljajuustokakku
Suklaavadelmamoussekakku
Suklaavadelmamoussekakku
Suklaavadelmamoussekakku
Suklaavadelmamoussekakku
suklaavadelmamoussekakku
Suklaavadelmamoussekakku
Suklaakakku marjoilla koristeltuna
Vaniljamustikkajuustokakku
Vaniljamustikkajuustokakku
Pätkissuklaakakku
Kahvijuustokakku

Hae sivuilta

LATE LAMMAS TEEMASYNTTÄRIT

Late Lampaasta ei ollut valmiina oikein mitään tuotteita mutta kivasti voi itsekin keksiä koristeita. seinällä on pari kuvaa, pehmoleluja, ja itse tehty Late Pinjata (neuvot siihen lopussa). Possupillimehut ovat Virosta tuotuja. Valkoista ja mustaa syötävää saa pikkumozzarelloista, lihapullista, tummista rypäleistä, lakuista, valkosuklaakekseistä, poppareista, vaahtokarkeista....

Late Lammas kakku on erittäin helppo tehdä. Kakku on tehty pyöreään muottiiin. Jos sellaista ei ole, kuten minulla ei ollut, niin tee kakkupohjaa vaikka pellille ja kokoa kakku vain johonkin pyöreään kulhoon kuten leivonta/salaattikulhoon. Muista laittaa kelmu ensin kulhoon! Kermavaahtopäällyste ja siihen vain tökitään pikkuruisia vaahtokarkkeja kuten lampaan villaa. Marsipaanista / mustasta sokerimassasta sitten vaan tuo pää silmät ja jalat sekä korvat. Paljon helpompaa kuin miltä näyttää!

Late Lammas juhliin sopii mainiosti mustavalkoinen kattaus. Mustat servetit ja yksi Late Pehmoeläin keskelle pöytää koristeeksi.

Tekstisisältöä pääset muokkaamaan tuplaklikkaamalla tekstialuetta. Tekstieditorilla voit lisätä ja muokata linkkejä, lihavoida, kursivoida ja alleviivata tekstiä sekä luoda listauselementtejä ja numerolistauksia. Asetuksista voit asemoida tekstin oikealle, vasemmalle tai keskitetyksi sekä jakaa tekstikappaleen useampaan eri komponenttiin.

Seisovan pöydän herkkuja. Liha-pulla-tummarypäle-tomaattitikkupalat, tummarypäle-minimozzarella-tikkupalat, lihapulla-mozzarellatikkupalat, popcornia, crissini leipätikut, valkoisia ja mustia karkkeja, vaahtokarkkeja, valkosuklaakeksejä, tekohampaita (kuten Late Lampaassa maanviljelijällä on), tuttikarkkeja (kuten Timppa lampaalla on), ja taka-alalla on vielä Possupillimehuja (tuotu Virosta). Suomesta saa myös yhtä lammaskuviolla varustettua pillimehua., muistaakseni päärynänmakuinen ja sokeriton.

Late Lammas pinjatan teko oli yllättävän helppoa! Siihen tarvittiin vain sanomalehteä, liimaa, pensseli, mustaa kreppipaperia, valkoista pumpulia, valkoista ja mustaa paperia (silmät ja suu ja korvat) sekä narua josta sen ripustaa. Lisäksi tietenkin yksi suurehko ilmapallo ja sisälle vielä mitä haluaa Pinjatan sisälle kätkeä: pieniä yllätyslahjoja lapsille kuten ilmapalloja, karkkeja, tarroja tms....

Kuvateksti

Lihapullia, tummia rypäleitä ja minimozzarellaa. Maistui kaikille!

Suolapalat ovat kivoja napsittavia lapsista.