Uusimmat kuvat

Vaniljajuustokakku
Suklaavadelmamoussekakku
Suklaavadelmamoussekakku
Suklaavadelmamoussekakku
Suklaavadelmamoussekakku
suklaavadelmamoussekakku
Suklaavadelmamoussekakku
Suklaakakku marjoilla koristeltuna
Vaniljamustikkajuustokakku
Vaniljamustikkajuustokakku
Pätkissuklaakakku
Kahvijuustokakku

Hae sivuilta

HEXBUG (ÖTÖKKÄ) TEEMA

Kakku on tehty siten että ensin on tehty terriini/patevuokaan kakkupohja ja se täytetty ihan normaalisti. Päällystetty kermavaahdolla. Sitten kahta- kolmea eri marsipaania käyttäen on kuorrutettu pinta. Mallia otin tuollaisesta oikeasta pienestä Hexbugista joita tuossa kakun vieressäkin on. Tuo päällimmäinen levy ja jalat laitetaan tietty vikaksi. Päällimmäisen levyn voi koristella jo leivinpaperin päällä pöydällä ennen kuin nostaa kakun päälle. JOs käykin jokin kämmi niin ei mene koko kakku pilalle. Jalat sitten viimeiseksi. Muista että tuo "häntäosa" ei saa olla liian ohut, muuten se valahtaa alas. Laitoin sinne silti vielä marsipaanista pienen lisäpalleroisen jota ei näe mutta joka tukee tuota "häntäosaa".

Seisovan pöydän kakkuja ja erilaisia ötökkäkarkkeja kuten hämähäkkejä, matoja, käärmeitä, sammakoita, liskoja...

Nämä olivat hauskoja! Laita prinssinakkeihin tai leikattuihin nakkipaloihin toiseen päähän kiinni raakaa spaghettia. TYönnä spaghetti nakin sisään sentin verran ettei se putoa. Keitä kiehuvassa vedessä sen aikaa että spaghetit ovat kypsiä (yleensä noin 8 min) Spaghetit lötkistyvät mutta jäävät roikkumaan nakkeihin kiinni. Oli lapsilla hauskaa...

Meidän lapset tökkivät lihapulliin kiinni porkkanasuikaleita ja tekivät tällaisia lihapullahämähäkkejä

Hexbug on robottiötökkä. Siksi meistä kaikki ötökkäkarkit sopivat oikein hyvin tähän teemaan. Niitä saa irtokarkkien pisteistä aika kivasti!