Uusimmat kuvat

Vaniljajuustokakku
Suklaavadelmamoussekakku
Suklaavadelmamoussekakku
Suklaavadelmamoussekakku
Suklaavadelmamoussekakku
suklaavadelmamoussekakku
Suklaavadelmamoussekakku
Suklaakakku marjoilla koristeltuna
Vaniljamustikkajuustokakku
Vaniljamustikkajuustokakku
Pätkissuklaakakku
Kahvijuustokakku

Hae sivuilta

JALKAPALLO / FUDIS TEEMA

Hieman räpeltämistä vaatii mutta lopputulos oli 10 vuotiaita futaajapoikia ilahduttava. Jokainen poika etsi heti oman pelipaidan kakusta. Kakku on tehty Laajasalon palloseuran 05 syntyneiden poikien päättäjäisiin. Kakku on tehty suklaaappelsiinikakkupohjalla (löytyy lumiukko kakku nimellä sivuiltani), pinta sokerimassaa. Pelipaidat on sokerimassaa ja kirjoitukset on tehty pastavärillä. Jauhemaista valkoista pastaväriä johon laitettiin pikkuisen vettä sekaan. En löytänyt niin hienoa ja ohutta pensseliä jolla kirjoittaa nimet joten kastoin coctailtikun pään(tai hammmastikun) väriin ja kirjoitin sillä.

Jalkapallopaitakakku on tehty Laajasalon Palloseuran 05 syntyneiden poikien kauden päätösjuhliin. Sokerimassaa pinta. Tällaisen upean vihreän värin löysin Confetti kaupasta Vantaalta. Valkoiset tekstit ja logot on tehty pastavärillä. Pastavärijauheeseen laitoin muutamia tippoja vettä ja coctailtikun kärjellä kirjoitin tekstit.

Teemajuhliin ja synttäreille löytyy paljon valmiita tuotteita kuten kertakäyttölautasia, -mukeja yms. mutta kalliita ne ovat jos kaiken ostaa valmiina. Pikkuideoilla saa tehtyä itsekin kaikenlaista kivaa. Synttäreille valkoinen pöytäliina ja siihen sitten vain paperista tehtyä valkomustia jalkapalloja koristeeksi sinne tänne. Tässä myös paperistaja hammastikuista tehtyjä coctailtikkuja. Hauskan näköisiä ja lähes ilmaisia!

Jalkapallosynttäreillä oli lasten kakku ja aikuisten kakku erikseen. Tämä oli aikuisten kakku ja alla oleva "kenttäkakku" oli lasten juhliin. Muistaakseni nämäkin rekvisiitat (muovikengät/koriste) sekä jalkapallokynttilät olivat Bake & party nimisestä kaupasta

Jalkapallokenttäkakkuun saa muovisia ukkeleita leivontatarvikekaupoista (nämä muistaakseni Bake and Party liikkeestä)

Jalkapallokenttäkakku oli vuorattu vihreällä marsipaanilla (nurmikko) ja sen päällä oli muovisia kakkukoristeita joita myi ainakin Bake and PArty Herttoniemi

Fudisaiheisia muffinipaperivuokia löysin muistaakseni Bake & Party nimisestä kaupasta Helsingin Herttoniemestä

Pillimehuihin liimattiin jalkapallotarroja. Niistä tuli hauskoja!

Annospopparipusseihin laitettiin jalkapallotarroja...

Tässä vielä yksi kakku jonka tein kerran Laajasalon palloseuran 05 poikien päättäjäisiin