Uusimmat kuvat

Vaniljajuustokakku
Suklaavadelmamoussekakku
Suklaavadelmamoussekakku
Suklaavadelmamoussekakku
Suklaavadelmamoussekakku
suklaavadelmamoussekakku
Suklaavadelmamoussekakku
Suklaakakku marjoilla koristeltuna
Vaniljamustikkajuustokakku
Vaniljamustikkajuustokakku
Pätkissuklaakakku
Kahvijuustokakku

Hae sivuilta

LEGO TEEMA

Jäätelökakku jonka tein ihan todella parissa minuutissa. Laitoin kaksi vaniljajäätelöpakettia yhdelle isolle lautaselle ja koristelin lasten kanssa karkeilla äkkiä (ennenkuin sulaa). Meillä on arkkupakastin, joten tökkäsin tämän kakun karkkeineen sinne odottamaan h-hetkeä. Jos et voi pakastaa tätä samalla lailla tilanpuutteen vuoksi, niin ota tee vasta juhlien aikana. Ei siihen mene kauaa kun varaat kaikki karkit ja koristeet valmiiksi viereen. Legominifiguureilla sitten koristeltiin vielä lopuksi.

ja lopuksi tietenkin kynttilät kakkuun..

Lasten juhlissa ei aina tarttisi olla vain nakkeja ja lihapullia! Tässä täytettyjä croissantteja, joiss asisällä mozzarellaa ja tomaattia. Nam!

Hedelmävartaita voi tehdä ennakkoon jos on kylmätilaa missä säilyttää. Nämä ovat aina suuressa suosiossa kun on lasten juhlat. Teen eri hedelmistä, kuvassa on mansikkaa, vesimelonia ja banaania sekä rypäleitä. VOit myös käyttää tummia rypäleitä, ananaspaloja, kiiviä, muita meloneita, appelsiinia. Mansikoitakin saa nykyään paremmin varustetuista ruokakaupoista ympäri vuoden! Eivät ole yhtä makeita toki kuin suomalaiset mutta ovat vartaissa ihan kauniita ja lapsille kelpaavat talvella kyllä!

Herkkupullat vievät kielen mennessään. Ohje löytyy makeat leivonnaiset linkin takaa etusivulta.